Hur lång är leveranstiden för vykortet?

I normala fall tar ett vykort inom Tyskand ca en till två vardagar.

Till övriga länder i världen tar ett vykort ca tre till tio vardagar.

Säkert är att det vykort du själv designat trycks, frankeras och personligen lämnas på posten av oss inom 24 timmar. Om ordern på ditt vykort kommer in innan klockan 12 kommer det att bearbetas och skickas samma dag. Posten kommer att leverera ditt kort som vanligt, var du än befinner dig.