Vad är MyPostcard?

Vi är MyPostcard! Med MyPostcard kan du skicka riktiga vykort online via webben eller vår vykortsapp. Du kan designa och skicka ditt vykort direkt och efter dina önskemål. Vi trycker och skickar ditt vykort till din mottagare – över hela världen.

Med MyPostcard kan du till exempel skicka din favoritsemesterbild som ett vykort till din familj och vänner. Men du kan också välja en av över 50 000 olika mönster i en mängd olika kategorier från födelsedagskortdesigner till kärlekskort, tackkort eller julkortsdesigner. Du kan antingen välja en design med en given grafik eller till och med lägga till din egen bild till grafiken!

Förutom vykort erbjuder vi på MyPostcard även gratulationskort som du kan skicka med ditt eget foto eller någon av våra mönster.

I slutet av beställningsprocessen har du även möjlighet att beställa ditt kort med kuvert eller i XL-format (DIN A5 istället för DIN A6, inklusive kuvert) eller till och med i XXL-format (DIN A4 istället för DIN A6, inklusive kuvert ).

Ljudkorten är för övrigt helt nya i MyPostcard-universumet. Designa helt enkelt ett ljudkort med ditt personliga röstmeddelande eller välj en låt och överraska dina nära och kära med ljud i ett riktigt gratulationskort!