Welke resolutie en afmetingen moeten mijn foto's hebben?

Bij MyPostcard zit je niet vast aan bepaalde formaten. De afmetingen van de foto worden na het uploaden automatisch aangepast. Dan kan het wel eens voorkomen dat een deel van de foto wordt weggesneden. In de preview kun je je foto meteen controleren en zo aanpassen tot je de perfecte uitsnede gevonden hebt. Je foto moet een resolutie van minstens een megapixel hebben en het bestand mag maximaal 10 megabyte groot zijn. Je kunt de foto's van 3:2 gebruiken, maar ook vierkante foto's importeren vanuit je Instagram-archief.